PODCAST ANBEFALING: ALL MY RELATIONS

Af Malu Rosing | 6. marts 2020 | beetsKoloniseringen af de oprindelige folk i Nordamerika er en mørk plet i verdenshistorien, der på trods af sit omfang og betydning for det oprindelige folk, er det et emne der sjældent bliver omtalt.

Foto: Malu RosingMen i podcasten All My Relations tager værterne Matika Wilbur og Adrienne Keene de oprindelige folks stemme tilbage. Sammen med en række forskere, kunstnere og debattører, der alle har rødder i det oprindelige folks samfund sætter de kolonialismen og dens eftervirkninger på dagsordenen.Med titler som: All My Relations & Indigenous Feminism, Decolonising Sex og Native Fashion tager de nutidsrelevante emner op, og diskuterer dem fra de oprindelige folks synspunkt.


Hver episode byder på nye stemmer der hver især bidrager med deres egne og deres forfædres synspunkter, til den spændende og mangfoldige debat, der også berører emner som diskrimination, marginalisering, kolonisering og koloniseringens øvrige eftervirkninger.De fortæller om, og diskuterer værdier og de mange udfordringer de står overfor i deres hverdag som oprindelige folk i en kolonialisme baseret verden, samt vigtigheden i, at gå tilbage til sine rødder for at man kan forstå sig selv som et tidligere koloniseret folk.


Podcasten belyser vigtigheden i at finde sin egen identitet, og det, at turde stå ved den. Den er relater bar for både for dem der ønsker at genfinde sin identitet i deres forfædre, men også for dem der vil udforske alternative levevilkår i den moderne verden.find os på diverse sociale medier

+45 31 52 31 21yellowbeanmag@gmail.com

yellow bean er norm- og systemkritik om alt - til alle