HAPPY FAT

Af Morgan EH | 22. december 2019 | beets anbefalerHer i juletiden kan det være ekstra svært at være tyk.

Personer der ifører sig fat suits og hvidt skæg til stor julemorsomhed, julemærkehjemmets frimærker (https://www.fedfront.dk/julemaerker ) og derudover den sædvanlige tykfobi der kan dukke op alle steder i form af samtaler om at have taget på, blevet “for” tyk eller måske lige skulle passe lidt på vægten så man kan blive “bikini klar” .

Foto: Morgan EHSelvom der er en større bevægelse igang der forsøger at ændre ideen om at man skal være slank for at kunne have det godt med sig selv eller bare behandles ligeværdigt i samfundet, så er der stadig en del at kæmpe imod.


I den kamp er det godt at have nogle seje aktivistiske venner at følges med - og det er præcis dette bekendtskabet med Sofie Hagen kan.


I bogen Happy Fat er du i sindssygt godt selskab. Hagen skriver empatisk , ærligt og humoristisk. Samtidig har Hagen også en kæmpe erfaring og faglig viden indenfor tykaktivisme.

Dette betyder at du med Happy Fat under armen er lidt mere klar til at dræbe den gode julestemning over flæskestegen når en person endnu en gang kommer med en tykfobisk bemærkning.


Men allervigtigst kan du for et par timer føle dig set, spejlet og sårbar i selskab med Happy Fat - Taking up space in a World that wants to Shrink you, som udkommer i en dansk oversættelse i det nye år. Hvis du ikke kan få nok af Sofie Hagen , kan vi også anbefale hendes podcast Made of Human.find os på diverse sociale medier

+45 31 52 31 21yellowbeanmag@gmail.com

yellow bean er norm- og systemkritik om alt - til alle